Ex Libris - подреди си библиотеката!

Публикувано от Hristo Filipov на

В Ex Libris ти си колекционер на редки и ценни книги в оживено гномско селце. Наскоро кметът и Съветът на селото обявиха отворена позиция за Главен библиотекар: престижна (и доходоносна) работа, която възнамеряват да дадат на най-квалифицирания жител на селцето. За нещастие, няколко от твоите колеги-колекционери на книги (по-скоро само познати) също са кандидати за позицията.

За да засенчиш конкуренцията си, трябва да разшириш личната си библиотека като изпращаш доверените ти асистенти в селото да открият най-впечатляващите томове. Източниците на най-добрите книги са малко, така че трябва да изпревариш опонентите си, когато се появят – особено ако книгите съвпадат с тайния фокус на библиотеката ти!

Имаш само седмица преди Официалният инспектор на кмета да ти дойде на гости, за да оцени библиотеката ти, така че направи нужното, така че всичките ти книги да са по рафтовете! Инспекторът е твърда курабийка и ще използва нейния Официален списък от изисквания, за да оцени библиотеката ти по множество критерии, включващи стабилност на рафта, азбучна подредба и разнообразие – и не мисли, че ще си затвори очите за книги, които Съветът е забранил! Нужни са ти разумно планиране, хитрост (и може би малко магия), за да преодолееш опонентите си и да станеш новия Главен библиотекар!

КУПИ EX LIBRIS

 


Сподели публикацията



← По-стара публикация По-нова публикация →


0 коментари

Коментирай

Вашите коментари трябва да бъдат одобрени преди публикуване.