Pictomania - достатъчно ли си зле в рисуването?

Публикувано от Hristo Filipov на

Pictomania - настолна игра

Какво рисува тя – лос или елен? Дали е еднорог или пегас? Това са въпросите, които вероятно ще си задавате, докато играете Pictomania!

Pictomania - настолна игра

В Pictomania няма време за рисуване на сложни шедьоври! Това е игра, в която всички едновременно рисуват и разгадават рисунките на останалите играчи! Те скечират същността на думата си с няколко бързи линии и се опитват да познаят рисунките на останалите през това време.

Pictomania - настолна игра

Второто издание на Pictomania включва ревизирани карти с думи и изцяло нов външен вид. Една голяма разлика за това издание, в сравнение с предишното е, че в игра винаги са само 3 карти с думи, независимо от броя на играчите, позволявайки по-бърза игра, тъй като няма да се налага да се четат твърде много думи.

Pictomania - настолна игра

ЧАСТТА ЗА ЛИЧНО МНЕНИЕ: Ако искате парти игра с рисуване и познаване на рисунките на другите, няма какво да търсите повече – това е играта! Изключително бърза, забавна и пристрастяваща! Със сигурност ще доведе до много смях и забавни ситуации! Колкото по-зле сте в рисуването, толкова по-забавна ще е играта за останалите играчи! Играхме я преди няколко месеца, но все още се разказват истории (на ужаса) за моите творения, както и за „консенсус“-а на друг играч, чието име няма да споменавам от съображения за сигурност! Играта прекрасно върши работата, за която е създадена, така че това е още една парти игра от създателя на Кодови имена, която цели точно в десетката! Компонентите също са пипнати – харесва ми, че се рисува с моливи (а дори е включена и острилка!), а не с маркери по борд, тъй като след времето те неизбежно ще спрат да пишат, а и с тях става по-голяма цапаница. Силна препоръка от мен за тази отлична парти игра!

Pictomania - настолна игра

Харесва ми:

  • Много забавна и изчистена откъм правила система за рисуване и познаване;
  • 4 степени на сложност на думите – вие избирате с кои да играете;
  • Добри и адекватни за типа игра компоненти;
  • Кара те да се смееш, независимо дали си в настроение за това или не.

КУПИ PICTOMANIA (SECOND EDITION)

Pictomania - настолна игра

Pictomania - настолна игра

Pictomania - настолна игра


Сподели публикацията



← По-стара публикация По-нова публикация →


0 коментари

Коментирай

Вашите коментари трябва да бъдат одобрени преди публикуване.