Clank! In! Space! - Дрън! В! Космоса!

Публикувано от Hristo Filipov на

Злият Лорд Ерадикус тъкмо е завършил завладяването на галактиката и сега се наслаждава на победна обиколка из сектора с космическия си кораб Ерадикус Прайм. Той може и да управлява с железен захват, но неговите най-ценни артефакти са на път да се изплъзнат през киборкските му нокти. Ти и твоите приятели крадци сте си отправили предизвикателство да се промъкнете на кораба му, да хакнете достъпа си до командния му модул и да откраднете всички най-ценни артефакти, до които успеете да се докопате.

 

По пътя си ще спечелиш важни съюзници и ще събереш ценни предмети. Но една грешна стъпка и – Дрън! Небрежният шум ще привлече вниманието на Лорд Ерадикус. Да не повярваш, но хакването на командния му модул и кражбата на артефактите му увеличава яростта му! Надявай се приятелите ти да са по-шумни от теб ако искаш да успееш да стигнеш до спасителната капсула и да се измъкнеш от космическия кораб жив...

 

Clank! In! Space! е игра, базирана на същата игрова система като Clank!: A Deck-Building Adventure, като играчите съставят свое собствено тесте от карти по време на играта, които им позволяват да се придвижват из космическия кораб, да атакуват неща, да придобиват нови карти за тестето си и – о, да! – да вдигат шум, с неприятния страничен ефект да привличат вниманието на Лорд Ерадикус и потенциално да подпечатат собствената си гибел!  

 КУПИ CLANK! IN! SPACE!


Сподели публикацията← По-стара публикация По-нова публикация →


0 коментари

Коментирай

Вашите коментари трябва да бъдат одобрени преди публикуване.