За нас

Може би не знаете, но Pikko Games е един от първите магазини за настолни игри у нас. Въпреки че малко забавихме темпото последните години, заради силната си любов към хобито, ние решихме да вдъхнем нов живот на магазина и да го възродим с пълна сила. Освен, че вкарваме най-новите и пресни заглавия още докато са топли, ние им правим демонстрации съвсем безплатно, така че който иска да пробва играта преди да си я купи, може да го направи при нас. Освен това организираме напълно отворени и безплатни събития със свободна игра на настолни игри всяка седмица в централно столично заведение, с приветлив персонал и най-вече с добро осветление!

Екипът на Pikko Games e малък, защото предпочитаме да инвестираме в качество, вместо в количество:

  • Кънчо – създател на Pikko Games и предимно мечтател;
  • Христо – запален фен на настолните игри и авторитет сред общността на геймърите у нас. Избира игрите за зареждане, представя ги в магазина, организира събития и продава от време на време;
  • Елена - грижи се за снабдяване, сметки, договори, фактури – въпреки това е весел човек.

За да не кажете, че говорим твърде много за себе си, ето и едно друго мнение:

 „Pikko Games е магазин, където се влиза без направление и без такса преглед, така че дори и да не си носите настолната книжка, ще има кой да ви прослуша, направи настолни изследвания и адекватно да ви каже точната диагноза, така че да знаете какви игри трябва да си вземете за вкъщи.”

Извадка от статията на BigBoxGamers за Pikko Games

Линк към пълната статия тук.

 Ние сме Pikko Games и Ви очакваме!