За нас

Може би не знаете, но Pikko Games е един от първите магазини за настолни игри у нас, разположен в сърцето на гр.София. Въпреки върховете и спадовете през годините, ние се опитваме да сме в крак с новите тенденции в света на настолните игри, както и да предложим и неостаряващите класически такива - да има за всеки по нещо интересно.
От няколко години сме и официален представител на Games Workshop, предлагащи игри с миниатюри и необходимите за тяхното оцветяване аксесоари (бои, четки, лепила) с много високо качество. 
Клиентите са важни за нас, затова се отнасяме с внимание, разбиране и индивидуален подход към всеки един и се стремим да предложим игри, които да им харесат и да се забавляват. 

Основните действащи лица на Pikko Games са Кънчо и Елена. Страстта ни към игрите роди идеята да създадем това място, създадено с много любов и станало част от нашия семеен живот, "третото" ни дете, както обичаме да се шегуваме. 

Другите за нас:

 „Pikko Games е магазин, където се влиза без направление и без такса преглед, така че дори и да не си носите настолната книжка, ще има кой да ви прослуша, да ви направи настолни изследвания и адекватно да ви каже точната диагноза, така че да знаете какви игри трябва да си вземете за вкъщи.”

Извадка от статията на BigBoxGamers за Pikko Games

Прочетете пълната статия

Ние сме Pikko Games и Ви очакваме!