Deadline - детективската работа е мръсна, но все някой трябва да я свърши

Публикувано от Hristo Filipov на

Ню Йорк, градът който никога не спи. Според силните на деня, нещата трябваше да са различни в Голямата ябълка през 1938-ма година. Край на бедността. Лекарства, които работят. Бляскави небостъргачи и метро – новата ера вече е тук! Защо обаче аз все още съм в същия мръсен офис, с очукано бюро и евтина секретарка, изкарвайки прехраната си с търсене на изчезнал съпруг, някъде там из гадните улици? На пръв поглед лесна задача, с изключение на това, че моята работодателка – човек от висшето общество, криеше нещо. Тя изглеждаше невероятно, но не я биваше за лъжец! Грабнах шапката и пистолета си. Мушнах една бутилка в джоба на палтото си. Бях готов да нагазя в помийната яма, която представляваше града.

В Deadline играчите работят заедно като детективи в Ню Йорк от 30-те години на миналия век. Всяка игра е различна, тъй като всечи случай е уникален. Целта ви е да откриете възможно най-много следи преди да настъпи крайния срок (deadline). Вероятно няма да успеете да откриете всички, но може да опитате да намерите най-важните за случая. В края на играта трябва да отговорите на серия от въпроси за случая, като използвате информацията, която сте събрали!

Deadline е игра, в която като част от група детективи ще разследвате диаболични престъпления, ще решавате случаи на измама, кражба и убийство заедно!

  • Реалистични и близки до живота мистерии с дяволски обрати!
  • Закоравели детективи с уникални умения!
  • Хитра кооперативна игра за намирането на следи!
  • Надвиснал краен срок, изискващ отговори на предизвикателни въпроси!

Ще се справите ли?

КУПИ DEADLINE


Сподели публикацията← По-стара публикация По-нова публикация →


0 коментари

Коментирай

Вашите коментари трябва да бъдат одобрени преди публикуване.