Alien Artifacts - 4X изживяване с карти!

Публикувано от Hristo Filipov на

Alien Artifacts е 4X-тип картова игра, в която влизаш в ролята на междупланетарна фракция, изпращаща изследователски космически кораби в неизследвания космос с цел разширяване на познанието и силата си. Построй могъщи космически кораби, разработи нови технологии и изследвай далечни планети с цел ескплоатирането на всичко и всеки на тях!

Основна механика в Alien Artifacts т.нар. Resource Engine – всеки ход ще разполагаш с три ресурсни карти в ръката си и ще трябва да решаваш как най-добре да ги използваш. На всяка ресурсна карта има изобразени два различни ресурса. Можеш да използваш само един от тях и само до две карти на ход! Чрез тези ресурси ще строиш космически кораби, ще развиваш технологии, ще откриваш планети и ще търгуваш за валута.

Новите кораби ти позволяват да атакуваш извънземните видове и да печелиш техните ценни артефакти, които ти дават огромни бонуси. С всяка нова технология в Империята ти, ще получаваш достъп до повече действия, бонуси и други възможности за отбелязване на точки. Всяка планета, която откриваш ще ти даде ценни ресурси за бъдещи действия.

Картите за строене имат две страни и когато ги строиш ще трябва да избереш от коя от тях да ги поставиш в Империята си. Страните са следните:

Логистична – играейки карти от тази страна, печелиш постоянни бонуси, които ще направят Империята ти по-силна и с по-голям капацитет на строене.

Оперативна – играейки карти от тази страна, печелиш нови начини за отбелязване на победни точки (можеш да активираш тези карти повече от веднъж по време на игра, както и в краят й).

Управлявай правилно ресурсите си, строи правилните карти, направи умните избори! Спечели!

Alien Artifacts предоставя истински 4X-изживяване за по-малко от час! С повече от 200 карти, Alien Artifacts предлага на играчите много стратегии за отбелязване на точки и огромна преиграваемост!

КУПИ ALIEN ARTIFACTS


Сподели публикацията← По-стара публикация По-нова публикация →


0 коментари

Коментирай

Вашите коментари трябва да бъдат одобрени преди публикуване.