Meeple Circus - Циркът е в града!

Публикувано от Hristo Filipov на

Meeple Circus - настолна игра

Добре дошли в Meeple Circus! Акробатите чакат твоите инструкции за следващото шоу! В програмата за тази вечер са две репетиции и представление пред екзалтирана публика! Време е за шоу! Блесни на сцената и спечели най-много ръкопляскания, за да спечелиш играта!

Meeple Circus - настолна игра

В Meeple Circus имаш една едничка цел – да забавляваш публиката! Съревнованието с останалите играчи не е леко, но ти миже да си този, който ще създаде най-изумителния цирк, в който представяш най-невероятните номера! Акробати, животни и много аксесоари са на твое разположение! Ако се влагаш на репетициите и подобряваш сръчността си, може да изпълниш представлението на живота си! Веднъж щом цирковата музика започне, всички очи ще са върху теб!

Meeple Circus - настолна игра

Meeple Circus е игра на сръчност, в която правите това, което всички геймъри така и така правят докато слушат правилата на поредната игра – трупате мийпълчета едно върху друго, че даже ги и снимате! :D

Meeple Circus - настолна игра

ЧАСТТА ЗА ЛИЧНО МНЕНИЕ: Meeple Circus е една от онези игри, които знаеш, че ще работят още преди да си ги пробвал. Няма как – от толкова страхотна идея е е трудно да се получи тъпа игра! Всъщност сигурен съм, че едва ли е било толкова лесно да се изпипа и направи играта толкова добра, колко е, но вслучая дизайнерът Седрик Милет и хората от Matagot са се справили брилянтно! Играта струи от циркаджийски цветове, готините дървени мийпълчета са готини дървени мийпълчета, а приложението, което може да си инсталирате на телефона добавя един от най-важните нюанси в цирка – музиката!

Meeple Circus - настолна игра

По време на играта сформирате трупата си, придобивате различни животни и аксесоари като топки и летви, а защо да не си наемете и звезда! На три пъти по време на играта използвате събраните до момента компоненти, за да правите шоу! То се изразява в трупането на компонентите в различни конфигурации (ако успеете!), които ви дават точки! Това се случва под натиска на времето и в акомпанимент на избраната от вас циркова музика!

Meeple Circus - настолна игра

Всяко следващо представление става все по-интересно, едно поради наличието ви вече на повече компоненти, и второ – заради привличането от второто представление на звезда, която има свои собствен номер. Най-интересното обаче е третото представление, което всеки от играчите изпълнява самостоятелно пред очите на останалите, при това с някакво допълнително затруднение – примерно да играе без палци или да трябва да става и да се покланя при всяко ръкопляскане на публиката, което се чуе от цирковата музика! Играта продължава точно колкото трябва за такъв тип игра – около половин час!

Meeple Circus - настолна игра

Харесва ми:

  • Страхотна и оригинална тема, реализирана с вкус;
  • Забавен и чаровен геймплей;
  • Прекрасни и тематични компоненти, от които струи цирковата тема;
  • Отлично приложение за телефон, което добява към изживяването с много вариации на циркова музика и опции да си снимаш шоуто;
  • Правилната продължителност на играта;
  • Става и за възрастни, и за деца.

КУПИ MEEPLE CIRCUS

Meeple Circus - настолна игра

Meeple Circus - настолна игра

Meeple Circus - настолна игра

Meeple Circus - настолна игра

Meeple Circus - настолна игра


Сподели публикацията← По-стара публикация По-нова публикация →


0 коментари

Коментирай

Вашите коментари трябва да бъдат одобрени преди публикуване.