Gizmos - изобрети си джаджа!

Публикувано от Hristo Filipov на

Gizmos - настолна игра

Най-големите умове на нашето поколение се събират на Големия научен фестивал! Всички са работили здраво върху своите изобретения, но само един ще бъде коронован като шампион. Съперниците трябва да мислят в движение, за да построят машините си бързо и ефективно. Чий проект ще бъде най-добрия?

Gizmos - настолна игра

В Gizmos ти искаш да построиш своеобразна машина, която ти позволява да правиш нещата по-бързо от останалите. Използвайки четирите вида енергийни топчета, с които се сдобиваш от енергийния диспенсър, ти купуваш и строиш нови допълнения към изобретението си. Докато строиш, допълненията могат да задействат верижни реакции, позволяващи ти да правиш дори още повече на хода си. Който построи най-великата машина и събере най-много победни точки ще спечели!

Gizmos - настолна игра

ЧАСТТА ЗА ЛИЧНО МНЕНИЕ: Gizmos e най-новата игра от един от любимите ми дизайнери, що се отнася до сравнително леки, но винаги доста хитри и забавни семейни игри. Името му е Фил Уолкър-Хардинг и сред неговите игри са хитове като Sushi Go Party, Bear Park, Cacao, Imhotep и др. Gizmos e първа кооперация между него и CMON и според мен се е получило нещо страхотно! Играта е много забавна и има усещането на подобрен във всяко отношение Splendor. Или иначе казано Splendor със специални умения и верижни реакции от активацията им. Играта постига изключително атрактивен визуален ефект чрез пластмасовите топчета и картонения диспенсър, от който те „изтичат“. Забавна е както с двама, така и 3-4 човека. Много добра семейна и лека геймърска игр, с която Фил Уолкър-Хардинг не разочарова!

Gizmos - настолна игра

Харесва ми:

  • Възможност за навързване на комбинации, които ти дават много, всеки път когато ги активираш;
  • Бърза и лесна за научаване и за играене;
  • Привлекателни и забавни компоненти;
  • Просто е яко да взимаш топчетата от диспенсъра и да ги хвърляш обратно в него, когато ги използваш!

КУПИ GIZMOS

Gizmos - настолна игра

Gizmos - настолна игра

Gizmos - настолна игра

Gizmos - настолна игра

Gizmos - настолна игра

Gizmos - настолна игра

Gizmos - настолна игра


Сподели публикацията← По-стара публикация По-нова публикация →


0 коментари

Коментирай

Вашите коментари трябва да бъдат одобрени преди публикуване.