Chimera Station - "Да!" на мутантизацията на работниците!

Публикувано от Hristo Filipov на

Chimera Station

В трансгалактическия търговски център Chimera Station, ти не просто изпращаш работниците си да изпълняват задачи... Ти добавяш към телата им щипки, пипала, листа и мозъци, за да им дадеш така необходимото предимство пред конкуренцията! Събирай ресурси и строй модули, за да разшириш игралното поле и да отвориш нови възможности! Конструирай космическата станция и поеми управлението, за да спечелиш престиж и да победиш!

Chimera Station

Целта на Chimera Station е да спечелиш най-много точки престиж. Основните начини за постигане на тази цел са строенето на модули и поемането на управлението над станцията чрез командния център, но има още много възможности за печелене на точки по пътя. Обръщай внимание на възможности за отбелязване на много точки, както и гледай да не допуснеш да предоставиш на опонентите си възможности за лесни точки!

Chimera Station

Chimera Station внася новост в жанра за поставяне на работници: персонализирани работници, сглобими по твой избор. Всеки работник може да бъде модифициран по време на играта, като му се добавят щипки, пипала, листа или допълнителни мозъци (в каквато и да е комбинация). Работниците се използват да събират различни видове ресурси – точки престиж (за победа), храна (бургери), кредити (пари) и нови живи компоненти като гореизброените (за добавяне към работниците)! По време на играта ти ще строиш и разширяваш космическата станция, което ще отвори тонове нови стратегически и тактически опции.

Chimera Station

Със своите 12 стандартни места за поставяве на работниците и 40 допълнителни (модулите), 22 специални карти с различни умения и допълнителни места за работници по тях, 16 различни начина да конфигурираш извънземните си работници (чрез различните компоненти) и 4 раси, възможностите са безкрайни! 

Chimera Station

ЧАСТТА ЗА ЛИЧНО МНЕНИЕ: Това е една от най-оригиналните и забавни игри с поставяне на работници, които съм играл!

Харесва ми:

  • Огромното разнообразие от места за поставяне на работниците, които във всяка игра ще са различни;
  • Бързото и огромно ескалиране на възможноситте за отбелязване на точки, коя от коя по-добра;
  • И, разбира се, – супер готината идея за конструиране на работниците по твой избор!

КУПИ CHIMERA STATION


Сподели публикацията← По-стара публикация По-нова публикация →


0 коментари

Коментирай

Вашите коментари трябва да бъдат одобрени преди публикуване.