Направи добро - нахрани Чудовище!

Публикувано от Hristo Filipov на

От години ние от Пикко Геймс пазим една тайна, но дойде време да я споделим с вас. Зад магазина има малка стаичка, от която по криволичещи стълби се стига до мрачно подземие. Там живее Чудовището. Затворихме го там преди 7 години. То има две лица. Понякога е почти симпатично създание, което може да те заблуди, че е напълно безобидно. Наричаме тази му страна Боби.

Друг път е като свиреп звяр – очите му пожълтяват, а зъбите му се удължават и подострят в кръвожадна усмивка. Наричаме тази му страна Чудовището.

Въпреки всички чудовищни неща, които е направило обаче, то си има и своите положителни качества, които показва като го поопознаеш. Истината е, че постепенно започна да ни влиза под кожата. Преди го хранихме през година-две, но напоследък – на всяка Коледа. Храни се със зарчета – четиристенни, шестстенни, осемстенни, десетстенни, дванадесетстенни и любимите му – двадесетстенни. Колкото повече страни имат зарчетата, толкова повече му се услаждат. Пускаме му ги през специална кула за зарчета, през която те стигат до него.

Настоящото е освен разкритие, и молба – помогнете ни да нахраним Чудовището! Участвайте в нашата игра по повод Коледните и Новогодишните празници „Направи добро – нахрани Чудовище!“.

От днес до края на месец декември с всяка покупка на игра на място от магазина вие получавате възможността да нахраните Чудовището като му метнете зарче в кулата. Знаем, че не всички харесват чудовища, затова ще ви дадем и допълнителен стимул, за да ни помогнете да нахраним нашето. Колкото покаже зарчето, което метнете, толкова процента намаление от избраната игра ще получите от нас. В крайна сметка, то си е нашето Чудовище и искаме да е сито (поне на Коледа). За да влезете в играта, трябва да кажете, че искате да нахраните Чудовището! :) 

ПРАВИЛА НА ИГРАТА

  1. За всяка игра, която закупите на място от магазина през месец декември ще метнете зарче и колкото посочи зарчето, толкова процента намаление от играта ще получите. Всяка следваща покупка ви носи шанс за по-голям процент намаление.
  2. При първа покупка ще метнете 4-стенно зарче, при втора покупка – 6-стенно, при трета покупка – 8-стенно, при четвърта покупка – 10-стенно, при пета покупка – 12-стенно, при шеста покупка – 20-стенно. При седма и всяка следваща покупка пак ще мятате 20-стенното зарче, но получавате автоматичен модификатор от + 1 към зара за настоящата покупка. Максималната отстъпка, която може да получите е 20 %, т.е. при мятане на 20-ка не можете да използвате модификатор.
  3. Няма значение дали купувате игрите наведнъж или в течение на месеца – за всяка игра мятате зарче, като вие решавате поредността на покупките при взимане на повече от една игра наведнъж.
  4. При мятане на най-високата стойност на даден зар, вие получавате правото да използвате модификатор от +1 към зар за бъдеща покупка през месеца, когато вие прецените, че искате да го ползвате. За да получите бонуса трябва най-високата стойност на зара да е естествено метната, т.е. без използването на модификатор. Нямате право да използвате повече от един модификатор към зар. Пример: с 8-стенен зар мятам 8-мица и получавам + 1 модификатор, който мога да ползвам при следваща покупка в момент, в който аз преценя, не е задължително при следващата (мога да си го пазя за 20-стенния зар).
  5. По време на месеца имате право на един ре-рол (повторно мятане) на зара, който може да използвате, когато прецените. Второто мятане е решаващо и окончателно. Може да използвате модификатор след повторното мятане.
  6. Информацията за всички ваши покупки през месеца, наличност на модифайъри и ре-рол ще бъде записвана, така че при следваща визита да е ясно докъде сте стигнали в играта.
  7. По разбираеми причини в играта може да се участва само за покупки на място от магазина ни на ул. Неофит Рилски № 31.
  8. От играта са изключени следните продукти: поръчки; платени или не, настоящи или бъдещи преордъри; аксесоари като протектори за карти, зарчета, бои, четки, списания; всички продукти на стойност до 15 лв. включително; както и всички игри, които са вече намалени и може да откриете в секция „Специални оферти“ на онлайн сайта ни.

Нека забавлението започне СЕГА!

С пожелания за един прекрасен празничен сезон!

Екипа на Пикко Геймс


Сподели публикациятаПо-нова публикация →


0 коментари

Коментирай

Вашите коментари трябва да бъдат одобрени преди публикуване.